Nu har vintern kommit

Ja nu är det redan november månad och lillskruttan är snart fem månader gammal. Tiden den fortsätter i sin snabba takt snart sitter vi där oc hdet har varit både juh och nyår. Första snön har juh behagat att komma och det är riktigt kallt nu dygnet runt på kvällarna och morgonen ligger det runt fem minus nu så man får bylta på barnen rätt ordnetligt nu när man skall uteanför dörren.
Elin var väldigt fundersam över vad det där vita var första gången hon var ute i söfallet men upptäckte att det var rätt kul endå får väl ta och premiär åka pulkan med och se vad hon tycker om detta.

Det gäller att försöka hinna med i svängarna framför allt när det gäller Elin inte klokt vad hon lär sig saker fort. Härom dagen så lyckades hon komma upp i krypställning men vet inte riktigt hur hon skall ta sig framåt utan kommer mer bakåt och vips så var hon utanför täckte på golvet. När hon ligger på rygg så skuter hon ifrån så med benen att man får plocka upp henne från golvet med jämna mellanrum. Inte många minuter den tösen är still inte.
Ho har börjat vara vaken nästan hela dagaran i sträck nu med de senaste tre dagarna har hon bara sovit två tre timmar sammanlagt.
Maten går det jätte bra med hon gapar och är glad för det mesta som bjuds och har kommit på att det är jätte kul att spotta mat ¨på mamma.
    


Nu har även hela familjen legat utslagna i en dunderförkylning... antagligen var det det Angelica hade men det visade sig bara som hoste för hennes del. Själv fick jag fruktansvärd halsont så jag fick gå på värktabletter, Fredrick och Elin blev jätte förkylda med feber hosta och snuva. Men nu är vi alla på benen igen.


I måndags var vi iväg till BVC för att se hur lilla damen växer och gissa min förvåning när vågen visade 7200 det är nästan ett och ett halvt kilo mer sen sist. Hon hade vuxit två cm nu meco h är 63,5 cm lång nu nu används även en hel del ur högen med stl 68.

Sen har min svärmor tillslut lyckats övertala mig trotts att jag stretat emot allt vad jag bara kunnat fram tills nu att börja sälja tupperware och jag ble vriktigt imponerad av sakerna när jag började använda dem själv så nu är man även frälst inom detta.

I övrigt har det väl inte hänt så otroligt mycket har träffat mina underbara fika mammor i veckan, ett alltid lika välkommet avbrott hemifrån och få sitta och snacka allt vad bäbisar och tjejsnack innefattar. Lika trevligt varge gång . Skall försöka bjuda upp alla hit får försöka samordna det så att de kan åka med varanda de som inte har bil.


Nu framöver rullar det på rätt bra. Nästa vecka gifter vi oss har bara inte bestämt vilken dag ännu sen fyller jag 25 den siste november och skall ha kalas med hela släkten ett demo sedan på söndagen helgen efter kommer lite vänner upp hit till oss då jag skall bjuda på lite gott. och så självklart julfikan med de underbara tjejerna.
Får se om man inte kan klämma in att få jobba någon dag i vekcan med och kanske någo helg borde itne vara några bekymmer för är stället sig likt så sakner det väl alltid folk som kan jobba.

RSS 2.0