Då var dopet avklarat

Ja tiden den fortsätter att rusa iväg. Elin har blivit fyra månader och fortsätter att växa så det knakar. hon lär sig nya saker hela tiden och har visat sig vara en riktigt pratkvarn som hela tiden vill vara i centrum. Hon älskar att Leka med sin syster angelica och allt angelica gör får Elin att kokna av skratt. Men skulle jag eller fredric göra precis samma sak är det inte alls lika roligt längre.
Elin mumsar i sig en halv burk pure varge dag nu och gapar som en liten fågelunge när det är dags för gröt på kvällen. Hon haräven börjat sova sig igenom hela nätterna nu så det är först vid sju på morgonen jag behöver släpa mig ur slängen för att fixa mat.
Stackar angelica Är dålig hon har gått runt och hostat nu i tre veckor först misstänkte jag att det kunde vara kikhosta men så kom febern så det kan lika gärna vara luninflamation... får se vad läkaren säger i eftermiddag.


Ja I lördas var det dags för Elins dop. Förberedelserna hade pågått i någon vecka innan och mamma och mormor bakade allt till kaffet så den biten kunde jag släppa helt det jag behövde göra var att orden med dukningen och dekorera församlingshemmet. det som tog längst tid var att hitta något till mig själv att få på mig resultatet blev väl sådär men fick duga.
Elin var otroligt duktig i kyrkan efter fem minuter så sov hon som en stock och vaknade inte fören prästen hälde vatten på hennes huvudet och inte ens då skrek hon utan tittade förvåmnat på honom bara.
Tyckte alla tre barnen som döptes var otroligt duktiga int enågon av dem skrek eller grät.
Som faddrar hade vi valt min syster frida och Fredrics syster Dorinda.
Efteråt bar det iväg till församlingshemmet här i älvängen för massa goda tårtor och kaffe. vi var ett gäng tror att när jag räknade efter så blev vi totalt 35 personer på kaffet.
hde en otrolig hjälp av min mamma och Fredric syster som skötte det mesta i köket och Lena var en Ängel som hjälpte till med bla städningen. utan deras hjälp vet jag inte vad jag skull gjort.
När alla åkt hem så blev det myskväll här hemma då fredric syster Rebecka och familj sov över. Riktigt kul när man inte träffar de så ofta och äntligen fick chansen att umgås med dem en stund och inte bara ett par timmar.

jag och fredric samt elins faddrar Frida och Dorinda


På söndagen tog vi bara det lungt var itne mycket som hände då förutom att Rebecka, Nicklas och Leo åkte runt två tiden .

Idag har Elin fått testa lite av sina dopprestenter... Hoppgungan hopn fick från min familj var en höjdare hon har redan klurat ut hur man skall gör och är so mett litet solsken när hon hopper runt i den.
Leksaken som kom från lena moa och fredde blev poppis den med när jag spände på den på babysittern så nu har hon lite nya saker att leka med.
        


Sen fick hon underbart fina kläder en hel del fina smycken och lite annat... tänk om man själv kunde få lika många presenter när man fyller 25 men det är väl lika bra man lägger ner den tanken 'skrattar*

ja om två veckor är det dags för lilla Oliver att döpas och då blir det våran tur att sitta som åskådare... skall bara klura ut vad vi skall köpa till lilla gossen. Skivan vi fick från carro Jonas och Oliver var väldigt uppskattad, Imorse satt Både Elin och Angelica och sjung med till den.

Snart är man fru Blåholtz

Ja av rubriken att dömma så kanske ni förstår att Fredric har gått och firiat till mig. Den 3 oktober när han kom hem på kvällen gick han ner på knä i trappan och frågade om jag ville gifta mig med honom... ni kan kanske gissa svaret själva ;-) Ringarna har vi redan bestämt och skall skicka efter så fort vi har fått ihop pengar till dem. Inte billigt med förlovning idag. Sen blir det borgerligt bröllop innan den 24dec misstänker att fredric kommer fixa något ihop med min födelsedag eller runt där. det återstår väl att se.


I övrigt så rullar det på Elin växer så det knakar och vägde för en vecka sedan hela 5840 och var 61,5 lång så nu är hon stora tjejen. Igår var vi iväg och vaccinerade henne med. Trode hon skulle gallskrika för det gör rätt ont att få en stor nål intryckt i benet men hon satt nöjd och glad och tuggade påen bitring. Det krävs mycket för att få den damen på dåligt humör... det skulle väl vara trötthet och hunger då.
Hon har även börjat äta gröt nu på kvällaran och är som en liten fågelunge som bara gapar efter mer... har även testat lite olika pureér och favoriten än så länge är mango får se vad hon säger om majs puren imorgon heheh


i övrigt lunkar allt på i vanlig takt här hemma dagarna flyter in i varandra och veckorna rusar förbi en.
Till helgen skall vi väl bjuda hit lite folk så vi får firat fredrics födelsedag riktigt blev lite pankaka av allt i helgen. men en fin tårta blev det i alla fall som dessutom Fredric har gjort själv.

Ikväll blir det Pinball turnering mellan mig och Fredric får se hur länge det håller på eftersom han är så dålig förlorare hehehe.

RSS 2.0