Sommaren närmar sig :-)

Inte klokt vad tiden flyger iväg igentligen.. vad gör man med den.
Nu är det knappt två månader kvar till Elins ettårsdag... bara några få veckor kvar till syster yster kommer hem från Australien. Så nu gäller det att försöka ladda batterierna för att hinna med allt som kommer hända från slutet av maj fram till slutet av juni.
På denna tid är det dop för Elins kusin Cornelia, vi firat två år, Tre studenter, Angelicas skolavslutning, min far fyller 49, bror fyller 16, Elins kusin Eddie fyller tre, Midsommar, och självklart Elins ettårsdag.... tror ni att man kan beställa 48timmar per dygn framöver??? Mitt i detta skall man ha sina demon plus tjejmiddag och Lisebergsmys med tjejerna.
Men visst är det helt underbart när man nio på morgonen kan gå ut med hunden och gå i kortärmat redan. Slippa bylta på barnen massa tjocka kläder och vara ute från morgon till kväll mer eller mindre.
Vi har redan hunnit med att premiär grilla. Snart är det väl dags att klippa gräsmattan med för första gången i år.
I övrigt så har vi börjat leta efter hus då vi insett att vi antagligen aldrig kommer få en fyra här.. skall bara få klartecken från banken med men det ser ljusare och ljusare ut p åden fronten i alla fall. Nu skall man bara hitta drömhuset med.

När det gäller min viktminskning har det inte hänt så mycket då jag legat på latsidan.. ligger fortfarande stilla mellan 94-93kg men nu kör jag igång med en ny kur av nutrilett och träningen rullar på igen så mitt kommande mål är att gå ner 5kg till midsommar och det skall gå finns inga ursäkter längre.

Elin växer på som bara den. Var på tio månaders kontrollen förra veckan då då vägde klumpen hela 9920 och är nu 73,5cm lång så nu är det ingen liten tjej längre.... sen är hon inte långt ifrån att ta sina första steg.. blir modigare och modigare för varge dag som går ni och står helt själv när man släpper henne. Igår tittade även två tänder till fram i nederkäken så nu står det fyra fyra käkarna imellan.

Fredric är i fullgång och jobbar. Det funkar rätt bra där han är nu men jag förstår att han längtar då han börjar heltid och kommer till ett riktigt ställe med lite arbetskamrater. Där han är nu jobbar han mycket själv. Men nu är det bara maj månad kvar innan han går på heltiden.

som vanligt är Bilddagboken uppdaterad till bristningsgränsen med massa bilder på Elin och resten av familjen så jag struntar i att slänga in något här... är ni nyfikna får ni ta er en sväng till den sidan :-)

ha en underbar dag ute i solen med er kram

Nu är det naturdiet som gäller

NU är jag trött på att det inte händer något varken på vågen eller måtten tråtts alla mina ansträgningar med träning och annat. SÅ jag tänkte jag skulle testa på det här med naturidet. Kör på helfart nu sedan i torsdags och kommer köra på i två veckor för att sedan sakta trappa upp med mat.
Till min stora lycka så visar sig resultaten snabbt och vågen har redan krupit under 95.... idag när jag stälda mig visade den 94,2kg... det var ett bra tag sedan... ny ser jag framför mig hur vågen kommer visa udner 90kg vilket den inte gjort på väldigt länge. men nu vet jag att det är möjligt och träningen kör jag på stenhårt med nu jäklar nu sätter det fart.

RSS 2.0