10 dagar kvar sen börjar allvaret

Nu är det nedräkning som gäller. Den första september närmar sig med stormsteg. Man känner verkligen av att det är sags att börja jobba när man läser hur kompisarna planerar fikor och annat och jag blir tvungen att tacka nej för att jag jobbar :-( Men samtidigt skall det bli kul att sätta igång och göra något mer än bara gå här hemma och vara mamma och fru. Trotts mitt tuffa schema de kommande veckorna fick vi hop det riktigt bra med Elins dagis så det slutade med att hon kommer vara där runt 30tim/veckan och inte 55 som jag befarade först.
Sen skall man väl så smått börja planera packningen.. har redan lyckats packa ihop tre flyttlådor men problemet är att vi inte har någonstans att ställa dem så det blir väl att skjuta på det så länge det går. Både jag och fredric skall väl ta ut semester innan så man kna packa och städa i lugn och ro. Sen blir det även lite semester efter så man hinner komma i ordning i den nya lägenheten.
Igår hade vi folk som var och tittade på denna lägenheten. Själv var jag inte hemma men fredic sa att det var ett ungt trevligt par som var här.

I övrigt så rullr det på med Elins dagis idag är hon där i tre timmar och skall äta för första gången där med. Så nu på morgonen vaknar hon i ett ryck och bara väntar på att få komma iväg till dagis. sen blir hon jätte arg när jag skall ta med henne hem.
De senaste dagarna har de varit ute och lekt hela dagarna så det har varit ett sandigt och blött monster jg fått med mig hem. Men nu har jag fixat både regnkläder och stövlar som hon kan ha så nu skall hon förhoppningsvis inte vara lika blöt när hon kommer hem.
Det bästa är att hon är helt slut. så så fort vi kommre hem är det ner i säng. Igår sov hon i över två timmar. Så nu helt plötsligt har jag fått massa egentid på förmiddagarna då man kna fixa lite här hemma.

Även Angelica gjorde sin första skoldag i dag så nu har hon börjat tvåan. Och hon hann väl inte mer än att sluta idag fören hon ringer och frågr om hon inte kan få följa med en kompis hem. har tyckt så synd om henne denna veckan då hon inte haft någon att leka med eftersom alla varit på fritids. Får se hur bra det kommer gå nu med att somna på kvällarna för henne hon har juh blivcit en riktig nattuggla nu under lovet. men det löser väl sig själv när det är upp tidigt på morgonen för henne.

nu händer det grejjer!! :-)

Nu är vi redan i mitten på Augusti!!! tänk vad fort en sommar går igentligen. Elin har gjort sin första vecka på inskolningen på dagis och det har gått super bra... hon kunde inte bry sig mindre om vi var där eller inte. Samtidigt är hon en av de vildaste ungarna där så de får ständigt ha koll på henne. Så nu på morgonen när hon vaknar skiner hon ikapp med solen tror hon har listat ut att det är dagis som gäller. Tyvärr har skruttan varit förkyld och fått tänder i samband med inskolningen men det har funkat riktigt bra endå.
Själv ligger man hemma och är dunderförkyld.. skönt att ha det avklarar nu innan man börjar jobba om två veckor. Känns skrämmande att det är dags att köra på på heltid igen. Vart tog hela min föräldraledighet vägen det sa bara poff så var det dags att börja jobba igen.

En annan rolig nyhet är att vi har fått en större lägenhet så den första november flyttar vi hela 50m längre bort men det det oss hela 40kvm mer att röra oss på. Skall bli så otroligt skönt med större. Så så fort förkylningen är över är det dags att sätta igång med packandet så man inte står här i sista minuten och packar allt. Känns fortfarande lite overkligt att vi äntligen fått tag i större en idag var vi iväg ch skrev på kontraktet så lägenheten är verkligen våran.
orkar tyvärr inte skriva så mycket då febern börjar göra sig påmind igen... uppdaterar allt efter som det rullar framåt här hemma igen

RSS 2.0