Ny kickstart!

Nu har det varit segt med min viktnedgång... inget händer med varken vikten eller måtten. Så nu bestämde jag mig för att köra på stenhårt med gympan varge dag och är uppe i 50situps morgon och kväll. Sen har jag även börjat med nutrilett intensive som jag tar till frukost mellanmål och kvällsmat. Lunchen och midddagen är Fortfarande mat men jat har dragit ner drastiskt på mina portioner. Sen har jag idag varit iväg och köpt mig nya träningsskor då jag tänkte haka på ett gäng tjejer här uppe i Ale på sportlife. Skall testa nu på söndag då en av mammorna i föräldragruppen hade gratis bljett men jag tror ändå att det blir att jag köper kort där. får juh all träning både gruppträning och tillgång till gymet solning och vattenmassage för 299:-/mån. och nu har jag bestämt mig så nu gör jag allt som krävs för att tappa dessa kilon.

satt igår och sprang på en rolig sak på nätet där man kunde lägga in sina mått och vikt och fick en virituell bild av hur man ser ut. så jag gjorde en på hur jag ser ut idag och hur jag ser ut om 20KG
image118
detta är min nya motivations bils nu mera.

Tiden den rusar iväg snart är tösen stor

ja det är inte klokt i slutet på denna månaden så blir min "lilla" tös hela åtta månader.  hon blir mer och mer en egen person och har en vilja av stål kan jag lova. Går det inte hennes väg då får man veta det med.
Nu mera sitter hon och leker. hon kan sitta riktigt länge och prata o ch vifta med sina leksaker... favoriterna är de gyla figurerna man skall passa in i pysselbollen. det bästa är när syrran stoppar i alla för att ta ut dem på golvet igen.
             

Lillfia har även fyra tänder på gång just nu. Två av dem har kommit fram och de andra två är på väg så nu kan hon verkligen bitas och onte gör det med.
hopn har även lärt  sig att härma mamma när jag säger jajja till henne och hej. Men jag kan lobva detta är en riktig pratkvarn. Hon sitte rpå golvet och pratar för glatta livet och gestikulerar med hela kroppen. imellanåt kan hon låta riktigt allvarlig och bestämd.. ja nästan arg för att nästa sekund pladra på lika glatt igen.
Hon älskar att vara ute så fort vi kommer utanför dörren skrattar hon och blåser det lite blir hon ännu gladare... märkig unge det där. Den nya vagnen är jätte poppis då hon sitter framåtvänd och kan se allt nu.. så vem har tid att sova när vi är ute på promenad. inte Elin i alla fall.
så som ni märker rullar det på i en faslig fart här hemma Elin visar nya färdigheter varge dag och hon växer så det knakar.
På måndag är det dags för BVC då det är vägning,mätning och hörseltest... skall bli spännade och se vad denna klump väger nu jag gissar på at hon har kilat över nio kilos strecket nu för jisses vad tung hon har blivit.. och lång.
      


igår var vi iväg och Hälsade på hemma hos bästa vännerna Oliver och Carro. Är så kul att se nu när Oliver och Elin har upptäckt varandra och kan sitta och leka. de snor varandras leksaker och pladrar på som aldrig förr. skall bli spännadne och se hur bra de kommer komma överens framöver... förhoppningsvis lär sig Oliver att ge igen på retstickan Elin. Många roliga studner väntar oss i sommmar i alla fall.

i Övrigt har det landat en liten nyfödd i släkten i söndags.. ( hjälp måns är snart en vecka gammal) Fredrics bror fick sin andra son 50cm lång och väde 3700g. så nu väntar vi bara på att hans syster skall klämma ut sin med så är denna omgångens ungar ute hehe... Själv börjar man så smått gå i tankarna för nummer två... hade det inte varit för att vi bor så trångt just nu så hade jag nog redan kunnat tänka mig att starta verkstaden... men det får vänta till jag vet att vi kommer flytta. men bebis sjuk det är man helt klart.
vi får väl se vad 2009 kan för med sig i bebisväg hehehhe

en månad in på viktminskningen

japp då hade man tagit fram det där mytomspunna mått bandet och till min stora förtjusning så fortsätter det försvinna cm efter cm.

Motivationen den vacklar fram och tillbaka men jag försöker bita ihop och hitta motivation genm att se hur andra lyckas... och kan de göra det så kan jag.

så här kommer de



                          7-jan         18-jan       26- jan       8-feb                       
Överarm          40cm        40cm         38cm         36cm             -4cm
Lår                    68cm        66cm         64cm         60cm             -8cm
Knä                  45cm        42,5cm       39cm         38,5cm         -6,5cm
Stuss                117cm      115 cm     110cm        108cm          -9cm
undre mage     119 cm   116cm       112cm        108cm          -11cm
övre mage       111cm    102cm        96cm           93cm           -18cm
byst                   116cm     107cm       104cm        102cm          -11cm


sen passade jag även på att ställa mig på vågen hemma hos Carro igår när vi var där och mumsade pastasallad och barnen fick leka lite

Min vikt
080107  99kg
080117  97,5Kg     -1,5Kg
080208  96kg         -3kg

jag Märkte en väldig skillnad på vad som händer om jag tränar och inte gör det. Förra veckan då jobbade jag så mycket att jag inta hann gör min gymnastik på morgonen och när jag skulle mäta mig hade nästan inget hänt. och så ser man måtten denna veckan. Så det blir vacker att fortsätta med gymnastiken och försöka bygga p åden med annat för att komma ner i vikt.


RSS 2.0