sommarlov

Inte klokt att vi redan har hunnit in i juni månad... vart tog tiden vägen??

Idag var det skolavslutning För Angelica. Nästa gång hon sitter i skolbänken går hon i tvåan. Som vanligt var det en väldigt fin cermoni på idrottsplatsen och ANgelica var så fin i sin nya sjömansklänning. trist att inte det fanns plats nog för alla föräldrarna som ville vara med i klassrummet efteråt.
Efter skolan gick vi och köpte kladdkaka och jordgubbar för lite avslutningsfika här hemma med.

Frida min syster har tagit studenten jisses vilket kalas det var. Hon var så fin som en riktig docka och log med hela ansiktet hela dagen igenom. Massa presenter blev det med. Sen fick man träffat hela släkten många av de hade man inte trffat på flera år så det var riktigt kul... och sen fick de se Elin för första gången med.

I övrigt händer inte mycket med min viktnedgång.. har inte haft energi att lägga ner nått arbete på den nu mellan alla kalas och annat som man skall hinna med men jag står i alla fall nere på 92kg. Får ta nya tag efter midsommar igen och försöka komma igång igen med träningen.

I augusti börjar Elin dagis med. Fick äntligen svar om att hon hade fått plats så den 11 Augusti börjar inskolningen och tysligen har hon hamnat i en riktigt bra grupp... så nu gäller det att njuta av sommaren så mycket man bara kan innan man börjar jobba igen den 1sept. känns som om det är jätte kort tid kvar men det är juh trotts allt två och en halv månad så nu skall man försök njuta av Ledigheten. Kommer väl kännas lättar så fort stumpan blir frisk med från denna dunderförkylning som hon har dragit på sig.
ar på en bra mycket med en super grinig unge som varken vill sova eller äta bara sitta i mammas knä eller följa varge steg man tar. Får se hur länge det dröjer innan man själv åker dit på förkylningen.
Nä nu skall jag sluta babbla massa jidder och gå ut med hunden innan sängen väntar en.
natti natti

RSS 2.0