Dessa förvärkar!!!

Var det ingen som kunde ha varnat en för detta. Igår tänkte jag vara duktig och följa min sambos råd att bara tadet lungt och inte göra nått fören han kom hem och så gjorde jag. Vid två igår så kom den där molande värken smygandes som sakta blev värre och värre och kom i omgångar men fortfarnde med för långt imellan för att jag skulle våga tro att det kunde vara på gång. Gick med Fredrick och handlade mat för att komma ut lite och röra på mig men fy vad ont det gjorde som en enda stor sammandragning från det jag gick ut genom dörren. värekn fortsatte hela kvällen men kom med 15-20min mellanrum så jag gick och la mig tillslut.
Var som vanligt uppe och sprang på toa inatt men upptäckte då till min frustration att ajg är på väg att bli förkyls har ont i halsen och är lite snuvig så tyspiskt att det oxå skall komma nu.
Vid halv sex imorse vaknade jag av att nått kändes konstigt och ajg hade så ont i halsen att jag gav upp försöken på att somna om. Nu sitter man här igen med den där värken som bara är den kommer inte tätare eller tilltar .... undra om det är så här man skall ha det de närmsta veckorna... hur tusan skall man då orka med en förlossning.
Jaja är väl bara att försöka bita ihop och håla modet uppe det är juh som absolut mest 31 dagar kvar tills den lille kommer ( då har jag gått över 18 dagar och de sätter igång mig).
min Lilla mage vecka 38


En helg full av aktiviteter.

Då var den efterlängtade helgen här pengarna satt på kontot och Angelica var så uppspelt att hon höll på att krypa ur sitt eget skin.
PÅ fredagen var jag iväg och shoppade ihop med lena lite på ale torg och fick köpt amningsbh kläder till Angeica och mat hem.
Kvällen fortsatte med massa gott och mys framför tv och för min del en smygende värk som inte ville ge med sig... den började i ryggen men juh senare det blir dest o ondare gjorde det och nu satt det även i ljumskarna och magen... ett tag kom och gick det tätt och regelbundet och min första tanke var att det är så typiskt om den lille får för sig att komma inatt bara för att vi har planerat massor. Vid ett tog jag panodil för att se om det släpte men nä och emellanåt var jag tvungen att andas igenom värken.. men envis som man är ringer man inte förlossningen och pratar med dem utan avvaktar till morgonen. Mycket riktigt runt fem sex på morgonen lyckas jag somna.
jag vecka 37


Lördagen börjar med att Angelica kommer in tidigt och undrar om vi inte kan komma upp snart så vi kan åka... klockan var sju... men hon tittar på tv ett par timmar så vi kommer upp vid nio. Det jag möts av får mig full i skratt samtidigt som jag är tvungen att tala om att det kanske var lite galet det hon hade gjort.
Hon har satt tatueringar i hela ansiktet och på hela kroppen hon såg inte klok ut... och hur stolt som helst visar hon upp alla. Som tur är vet min kära sambo hur man lätt får bort dem så de i ansiktet åker bort resten fick hon behålla.
image25


Efter frukosten bär det väg in till stan där det blir lite shopping för oss alla i en-två timmar sen bär det iväg till Bus och lek Landet på backa plan... 5000kvm lek för barnen... de fick sina armband och vi skrev upp våra nummer sen var det bara att släppa iväg dem de höll igång i fyra timmar och var totalt genom svettiga och helt slut innan det var dags att gå hem. Själv kunde jag knappt röra mig utan att det hugg i magen så jag fick vackert sitta ner och ta det
lungt.
                        
     

På söndagen var det dags för storstädning  här hemma Angelica den stackaren har fått springmask så nu skulle det medicineras och städas... började med Anglicas rum och det kändes som om jag aldrig skulle bli klar kroppen var inte alls med p¨å noterna men det var bara att bita ihop för städat skulle det bli. Det stora sovrummet tog fredric nästan själv för då orkade jag inte längre. vardagsrummet tog vi tillsamans. Efter en efterlängtad kopp kaffe var det dags för middag som idag blev köttfärslimpa väldigt uppskattat av sambon. När vi satt och åt kände jag hur mina fötter bara domnade bort... och jag trodde knappt mina ögon när jag tittade ner på dem. De såg ut som två stora klumpar och kändes som svampar... hade nog samlat på mig en del vätska under dagen. Fredric bullade upp i soffan med kuddar så jag kunde få upp fötterna och sprang och passade upp mig resten av dagen.
under natten hade jag som vanligt ont av förvärkar.. .det tycks vara melodin just nu.

mina "små" fötter

Nej det går inte att stänga av mig HIHI

Då var det måndag och klockan åtta stod lena här utanför.. .då var det dags att åka ner till Ullared. Vagnen blev snabbt fylld där nere. Det var kläder både till Den lille och Angelica opch Fredric sen har jag äntligen fått inhandlat allt det småplock som man väntat att köpa in i det sista så nu har jag allt förutom ett paket blöjor och en bebis... Trode jag skulle få en utskällning när jag kom hem med sex överfulla kassat med klä'der och saker men fredric bara log åt mig och tackade för det jag hade hittat till honom.
Såå nu hålls det på att tvättas har ett bärg av tvätt eftersom alla sängkläder vi hade framme skall tvättas och allt annat som låg framme... sen tvättas allt nytt jag fick köpt igår med.

tiden går så låååångsamt

För er som undrar nä inget har hänt än... men än att jag bara bli mer och mer less på detta just nu. magen är tung lillen sparkar och knör så man är öm i hela kroppen. man vågar inte gå några längre streckor för då sätter de där förvärkarna igång igen. Humöret är väl inte det bästa just nu heller krövs inte mycket fören man kokar över av ilska för de mest mesiga sakerna och Fredric tycker det är jätte roligt.
Annars händer inte så mycket Fredric kämpar med angelica och försöker lära henne cykla med det går väl sådär etftersom hon ger upp så fort det går emot henne men men det kommer väl tillslut.
Sen har jag och Fredric gjort nått vi aldrig kunnat innan och det är att beställa saker vi länge velat ha så nu är det en digitalkamera på väg hit med ett jätte stort minne sen kommer det kläder till alla i failjen även den lille och fredric har beställt lite data saker han inte kunnat unna sig tidigare.
Det är märkligt hur allt bara kan lösa sig på en och samma gång så som vi har fått kämpa de senaste månaderna med ekonomin och nu trillar det in pengar från alla möjliga håll. Det blir nästan en ovärklig känsla att helt plötsligt ha råd med saker vi bara tittat på innan.
Och skulle vi nu få lägenheten som vi sökt börjar man juh nästan fundera på om vi är med i dolda kameran men sådan tur kan vi väl endå inte ha... vi har inte hört nått så det blir nog inget med den.
Skulle vi bo kvar här är det dags för en riktig ommöblerin har tusen ideer om hur vi kan göra trist är att jag mest kan sitta och peka och bara hjälpa till med de lättare sakerna så vi får se om det blir av innan den lille tittar ut... eller vem vet det kanske kan vara ett bra sätt att få igång det hela går juh faktiskt in i vecka 37 idag

Lägger in en bild på maggen vecka 36
image23


Denna smärta.

Nu börjar jag bli bra trött på detta.. har haft ont sen jag vaknade inatt är det inte förvärkar är det ischiasen eller foglossning och när allt detta för en gångs skull är lungt ja då sparkar den lille så man tror man skall gå sönder innifrån.
Var iväg på aleTorg en sväng idag hela familjen och tittade på Tobbe trollkarl... han var riktigt rolig och jag fick mig ett antal skratt... men det går juh värkligen i snigelfart då jag skall förflytta mig. fick vid flera tillfällen sätta mig ner för då var sammandragningarna så illa. Angelica tog mod till sig och vågade äntligen ta hål i öronen men fy sjutton vad dyrt det var.... minns sist jag gjorde det då kostade det 35kr/hål nu gick allt på 250 :- snacka om prisuppgång.

När vi kom hem sen vid halv två blev det storstädning inne i tösens rum det tog både tid och på mina krafter men tusan vad bra det blev... och jag fick bort mycket av det jag tänkt slänga länge... nu känns inte hennes rum så litet längre och hon hittar sina saker lättare.

All denna ansträgning har tagit på kroppen förvärkar kommer och går hela tiden just nu sitter de mest i ryggen man kan komma i magen och bäckenet med... får se hur länge till den lille planerar att stanna där inne tycker jag får mer och mer ont för varge dag.
Ikväll grillade vi lite korv och njöta av försommaren ute i trädgården... men det var ingen dröm att plocka fram allt... när jag skulle ner för trapporna här hemma låste sig hela bäkenet och benen på mig och smärtan bara strålade ut i benen... aldrig varit med om att det hänt när jag gått ner för trappor innan... som sagt minsta lilla just nu framkallar smärta på något vis men j<g vågar inte ge mig på mina starka värktabletter mådde så konstigt sist jag tog dem och vet inte om det berodde på tabletterna eller om det var något annat.

Jaja hela denna historian tar väl snart slut så man måste försöka bita ihop även om det känns hopplöst ibland. Tycker synd om min underbara sambo som får ta smällarna med när jag har ont och blir grinig ett under att han står ut med mig imellanåt fattar inte hur han kan ta allt med sådan ro. Tur att jag har honom annars hade jag aldrig tagit mig igenom detta. Han är mitt allt

Valrossen har strandat

Ja det känns så i alla fall... Det är jätte skönt vänder ute men sitter man unte nä.... försökte igår och det var väl skönt men efter ett tag fick jag ont i ryggen av  stolarna sen svullnade fötterna så illa så jag kunde knappt gå på dem. Det finns så mycket jag vill göra ute i trädgården men klarade inte mer än att plantera om lite växter igår innan kroppen sa ifrån.
Idag har jag inte fått mycket gjort. Natten var sömnlös men det börjar man vänja sig vid kan inte hitta någon skön ställing att sova i en sambo som snarkar och jag får dåligt samvete så fort jag putter på honom så han kan vända på sig.... han behöver juh sova. och som grädde på moset har man fått så kallade förvärkar som känns som en kraftig mensvärk som kommer och går hela tiden... och jag misstänker att delar av den så kallade "slemproppen" kom i morse så vi får väl se vad som händer framöver.... men just nu känns allt tungt och jag är trött, kommer mig inte för att göra nått här hemma och får då dåligt samvete för det det är varmt och jag svettas som en gris försöker hitta så svala kläder som möjligt men det är lättare sagt än gjort har inte så mycket sommar kläder i denna storleken tyvärr...
Nä du där inne du får ta och komma ut nu hyreskontraktet är på väg att ta slut nu.
jag och magen vecka 33+6
image22

RSS 2.0