Elin två månader

Ja redan två månader... tycker inte det var längesedan man kom hem från bb med lilla skruttan. Men nu ligger hon här bredvid mig och paratar för fullt. Inte klokt vad mycket hon lär sig hela tiden. Idag hörde jag hur hon låg och pratade med nallarna i mobilen över sin säng och när jag kom in så började hon skratta sådär gott barnskratt som smittar. Innan har hon bara  skrattat med ansiktet me ndet har inte kommit något ljud direkt. Hur underbat som helst att göra det. jag själv började gapskratta och tårarna sprutade på mig. Vad löjlig man är igentligen. Sen pratar hon bara mer och mer älskar att höra sin egna röst.


Angelica började första klass idag så hon var uppe före tuppen idag.. nästan så man börjar fundera på om hon överhuvudtaget lyckades sova nått inatt. Men hon sken ikapp med solen. När hon kom hem hade hon världens leende med sig och var jätte glad äntligen skulle hon få börja plugga matte. Tänk när man var så liten så man längtade efter att få plugga. Ja man får vara glad så länge det där håller i sig innan man blir tvungen att tjata iväg henne till skolan :-)


I övrigt har vi gått och köpt oss en bil... skulle igentligen bara sitta och titta va som fanns på blocken och det slutade med att vi åkte och tittade på en bil dagen efter som vi båda föll pladask för. Så på Lördag åker vi ner till laholm och hämtar hem våran 765:a :-D
inte nog med det så fick Fredric reda på att han fick förlängt på jobbet året ut vilket känns underbart nu slipper man gå och tänka på det ett tag framöver.
    


I måndas var vi iväg på familjerätten och skrev på pappren och faderskap och ansökte om gemensam vårdnad så nu äntligen står vi båda som vårdnadshavare till Elin. Så nu kan hon ta hans efternman men det blir väl att vi ändar det den dagen vi gifter oss.

det känns som om allt bara rusar på nu det ena efter det andra händer och det mesta löser sig som innan har varit ororsmoln eller känt så avlägset att man knappt vågat tro att det skulle ske.

nästa vecka skall vi ner till alebyggen för att välja ut nya tapeter till hela lägehten sen skall vi välja skåpsluckor till köket. Ihop med tapetseringen kommer de måla taken och slipa parketen så vi kommer mer eller mindre få ett helt nytt hem om ett tag. innan detta är det dags för Elins tvåmånaders kontroll på BVC skall bli spännande och se vad hon väger nu.. var tre veckor sedan hon låg på vågen nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0