Då var det över

Sitter här hemma nu helt själv för första gången på jag vet inte hur länge. Magen värker som bara den och halsen ömmar. Sen har väl inte huvudet riktigt heller klarnat efter narkosen igår.
I vilket fall som helst är ingreppet äntligen förbi. Jag blev liggandes hela dagen på kk igår då det hela blev lite mr omfattat än vad de hade trott.
Dagen på sjukhus började med att de hade jätte svårt att sätta nålen på mig så efter att tvu uskor två ssk försökt så kom tillslut narkosläkaren och lyckades efter många om och men. ( ni kan juh gissa vilka blåmärken jag har idag) Sen var det sagt att jag skulle få komma in på Op runt tio men nått komm imellan så först vid tolv var det min tur. Väl där inne gjorde de allt för jag itne skulle behöva uppleva en likadan narkos som sist och var väldigt noga med att tala om allt de gjorde och vad jag fick. Operationen skulle tagit en halvtimma men på grund av blödningar och annat så tog det hela över en timma och de fick även sy ett par stygn på limodershalen. ( är väl det som värker idag). Det visade sig att mina cellförändringar sitter väldigt dumt till på kanten och är svåra att komma åt. Läkaren jag hade valde även att ta bort lite extra just för att vara säker på att jag inte skulle behöva upprepa detta ingreppet igen då allt var så omständigt.
Väl inne på uppvaket så minns jag bara om hur jag drömde om mat hela tiden och hur jag hörde att det var fullt med fok runt om mig. Tydligen sjönk mitt blodtryck lite väl mycket så då gav de mig blodstillande medicin i nålen.
Själv hängde jag inte riktigt med på vad som hände. allt jag kunde tänka på var att jag var hungrig och behövde gå på toa. Blåsan blir rätt full efter en halvliter dropp. Sen ömmade halsen väldigt efter slangen de hade haft.
Efter jag vaknat till så fick jag äntligen lite kaffe och ett par smörgåsar medans vi väntade in läkaren som skulle förklara allt som hänt.
Efter mycket om och men så kom läkaren och då tog temponaden de satt in för att stilla blödningarna. tack vara att det hade stillat sig såppas mycket med hjälp av mediciner fick jag till slut åka hem. med sjukskrivning och lite mediciner på fickan.
Så nu de närmsta dagarna får jag inte ens lyfta min dotter eftersom de var rädda att blödningen skulle kunna tillta, så hon kommer vara på dagis under dagarna nu när jag är hemma.
Nu väntar bara en kontroll om fyra månader då det förhoppningsvis visar sig att de fått bort allt

Det börjar likna ett hem äntligen!!!

Det var svårt att tro då vi stod här mitt bland alla lådorna första kvällen. Skata men säkert börjar det likna ett hem mer och mer gardiner är uppe i alla rummen och de flesta möblerna är på plats. Större delen av alla lådor är dessutom uppackade. Det som står kvar i vårat lager utrymme på övervåningen är nu till större delen Fredrics grejjer som han skall få ordning på där uppe.
Vårat sovrum är äntligen ett sovrum och inte en lagerlokal för diverse saker. Det rummet som känns mest trist är väl Elins än så länge men vi har önskat oss presentkort på IKEA i julklapp och födelsedags presenter för att kunna köpa till lite saker till hennes rum så det skall väl bli ordning på det med till slut.
Sen skall vi klura ut vart vi skall göra av det som står kvar ute på framsidan... vårat föråd är juh bara hälften av det vi hade innan. men vi får väl ta Låda för låda så skall väl allt komma på plats så småningom.
Sen skall jag även äntligen få upp mitt stora akvarium som jag skall starta igång igne för första gången på tre år.  Det kommer bli skitsnyggt här i vardagsrummet får bara se när vi lyckas få upp det med. Förhoppningsvis blir det lagom till nästa löning så jag kan börja ´köpa saker då.

Elin har väl lite svårt för eget rum framför allt på kvällarna då hon kan vakna och vara jätte ledsen men samtidigt tror jag att det kan vara en reaktion på själva flytten hon har nog undrat vad tusan vi har sysslat med här hemma.

Förutom komma i ordning och njuta av semestern är det väl min operation som står här näst i planeringen. så jag hinner bara komma tillbaka till jobbet och jobba en dag innan det är dags att gå hemma sjukskriven.. vilket blir minst en vecka i alla fall. Förhoppningsvis får de bort alla cellförändringar denna gången så jag slipper göra om detta igen. börjar bli lite less på det nu när det är tredje gången jag skall in för det. så på onsdag nästa vecka är det jag som ligger på operationsbordet.

nä nu är det väl dags att packa upp en låda till så något händer här :-D


Då hade man flyttat

Otroligt men sant!!! nu sitter jag i våran nya lägenhet och skriver. Är så skönt att allt äntligen är över. Flytten fick en att inse hur otroligt mycket prylar vi äger.. och hur vi har kunnat få plats i våran förra lägenhet det förstår jag inte. Tror jag har packat runt 60lådor sen är det alla möbler datorer och allt annat bös med som man inte flytter med lådor.
lite stressad blev flytten då allt tog mycket längre tid än vad vi hade trott som tur är hade vi fåt nycklarna till denna lägenhten i god tid så vi hade hunnit flytta över en del och redan börjat städa.
Vi fick som tur är hjälp av två arbetskamrater till mig Lena och Andrea ni skall ha ett super duper tack tjejer!!! sen var mina föräldrar och min bror här uppe och hjälpte till.

Sakta men säkert nu kommer låda efter låda på plats i hyllorna och lägenhten börjar mer och mer se ut som ett hem här. Svårt att säga vad det bästa med lägenhten är eftersom den är helt annorlunda mot våran förra Sen att barnen har varsitt rum nu och vi har fått eget rum gör juh inte saken sämre... det ändå som är lite litet är vårat föråd som var dubbelt så stort där vi bodde förut... men men vi får väl slänga en del... eller ja jag säger till gubben att han måste rensa bland sina saker lite mer. jag har i alla fall konstaterat att jag bor ihop med en korsning av en ekorre och skrotnisse... det kanske kan förklara hur otroligt mycket skit denna människan har samlat på sig. Tyvärr är han fruktansvärt dålig på att slänga med men mne med lite träning skall han väl bli bättre på det med.

I övrigt har allt bara gått fint fint med flytten och nu har både jag och fredric en veckas semester kvar då vi kan vara här hemma och göra klart allt här. sen är det bara för er att droppa in på besök så bjuder jag på kaffe.. slå gärna en pling först så jag vet att ni kommer
 ;-P

kort finns att se i b

RSS 2.0