Påsken i på ingående

ja då var det påsk igen....
Förra året vid den här tiden mötte vi upp min syster på flygplatsen efter att hon varit borta i Audtralien som backpacker ett år... Nu sitter man här med en dotter på snart nio månader (påskafton) gift och syrran har flyttat tillbaka till Australien. Inte klokt vad mycket det kan hända på ett år igentligen och att tiden skall gå så förbenat fort med. Känns som man ibland inte hinner med och missar massa.
var iäg på bvc med lillstumpan i måndag och nu mäter hon hela 70cm över jord och väger 9,4kg så hon börjar bli stor.
I torsdags fick hon en lära gå vagn då jag två dagar tidigare upptäckt att hon kan ställa sig upp själv nu. Den blev herhört poppis och hon är super duktig på att gå med det... får se hur länge det dröjer innan hon börjar rulta runt här hemma nu.
            


Förra helgen lämnade vi ifrån oss Elin hos mina föräldrar för att få en helg helt för oss själva. så på lördagen var vi ute och åt på Pasta ETC som jag varmt kan rekomendera.. mat till euperbra priser som smakade underbart gott.
När vi kom hem blev det melodifestivalen och lite vin och mys i soffan.
Söndagen var det dags att åka på kalas då Fredrics syster Dorinda fylde 21år.
När vi kom hem med Elin den kvällen var hon hysterisk jag fick inte släppa henne ifrån mig då hon tydlien hade upptäckt när jag hämtade henne på söndagen att jag kunde juh försvinna. Som tur är gick det över redan nästa dag.

Ja då stod påsken och knackade på dörren.
bara för detta så stälde jag mig på vågen och döm av min förvåning när jag märkte att den visade 95,5Kg jag har inte tränat nått alls den senaste veckan då jag har haft jätte problem med gramper och kass mage. Mina mått där emot har inte rört sig nämnvärt. Men nu har jag bokat upp mig på RPM pass på söndag och då SKALL jag träna... är över en vecka sedan jag körde ett pass senast nu juh abstuinensen börjar bli jobbig.
Sen har lillskruttan blivit dålig så det kommer inte bli att vi åker iväg och då är det lättare att hålla lite koll på onyttigheterna man stoppar i sig... blir väl att knapra saltapinnar hela helgen för min del...

men nu har jag även bestämt mig för att jag skall lyckas med bedriften att gå 10.000 steg om dagen.. och jisses det var inte det lättaste.. var ute på en långpromenad med hundne och kom bara upp i 5000 så det blir att gå utav bara den nu framöver.... förhoppningsvis blir vädret bättre så det blir skönare att vara ute. Snöstorm är inte att rekomendera.

Ha en trevlig påsk alla där ute !!!


Angelica 8 år!!!

Poff så hade ett helt år rusat förbi och Angelica fyllde åtta... Så hela helgen nu har bestått av kalas och god mat och massor med presenter.
På lördagen hade Angelica sitt barnkalas på Lek och buslandet... vilket jag tyckte sådär om för det var ingen service alls från den personal som skulle vara med.. men efter lite påpekande så drog de av på priset för det. barnen var glada och nöjda i alla fall Angelica fick massor med Roliga presenter framför allt pysselsaker så ni kan juh gissa vad hon sitter och gör om dagarna nu.
På söndagen kom Farmor och Rolle hit på besök och firade Angelica då då blev det ännu fler paket goda kakor och glass.
På måndagen då hon fyllde så åkte jag och fredric ner och köpte en Cykel till henne som vi mötte upp henne med efter skolan... gissa om det blev glada miner där 'skrattar* det bästa var nog att det var lås på cykeln det hade hon aldrig haft innan. Sen blev det blåsa ut ljusen och äta kladdkaka.
Nu till helgen skall Hennes mamma ha kalas för henne hemma hos dem med släktingar och då blir det ännu mer presenter.
I övrigt har familjen här hemma varit snoriga och febriga men hållt humöret uppe endå... Elin och angelica busar som aldrig förr nu när Elin kan krypa efter henne... sen har Elin börjat jaga hunden vilket nte är lika uppskattat av Nikki alla gånger .



På lördag skall jag och fredric göra våran första vuxen utflykt sedan Elin kom.. vi har bokat bord på pasta etc. för bara oss två. Elin skall få vara hemma hos mormor hela helgen och mysa medans vi passar på att äta gott och sova ut hehe.

Trots alla dessa kakor och smarriga efterätter hade det gått riktigt bra med min viktnedgång... hade juh hoppat upp till nästa 97kg igen ett tag och stått still där ett par veckor men nu i måndags var vågen nere på 95.9 igen och den fortsätter att sakta gå neråt... så bara jag kommer igång med träningen igen så skall det väl inte vara så svårt att nå första delmålet. Bara man får hålla sig frisk nu med och min axel blir bättre så skall det rulla på

Mätdag!

Trotts alla ansträgningar denna vacka med gympa varge dag och alla mina situps har det inte häns speciellt mycket varken på måtten och vågen den är jag bara arg på.
så from idag så ökar jag på med tio minuter Pilates efter gympan och sedna situps med Elin i knät så det tar på den nedre magen lite mer.
Sen får jag bli sten hårds mot mig själv och minska ner på mina portioner... men det är jätte svårt när man alltid älskat mat och ätit mycket. men inte nu längre

ändrar tabellen lite så ni slipper se alla mina mätningar

                            7-jan          1-Mars       Totalt minksat               
Överarm           40cm            33cm           -7cm
Lår                     68cm          57,5cm         -10,5cm
Knä                    45cm          37,5cm         -7,5cm
Stuss                 117cm         105cm          -12cm
undre mage     119 cm       106cm          -13cm
övre mage        111cm        87cm            -24cm   (kan räknas som midjan)
byst                     116cm        101cm          -11cm

På söndag skall jag även vara så duktig och skaffa mig kort nere på sportlife här i älvängen och haka på de goa tjejerna som tränar där nere... så nu ger vi det en månad till och hopaps på att lite mer har hänt till dess

fast lite stolt är jag allt över att det trots denna motgång endå har gått rätt bra i det stora hela om man ser till mina mått det har juh trotts allt bara gått två månader. Kläderna sitter juh mycket bättre och jag har inte ont i ryggen längre... men Liiiiite bekräftelse på vikten vill man juh ha med. men det kommer väl gäller bara att inte ge upp för fort antar jag.

RSS 2.0