minisemester i skåne

Japp då har man besökt Skåneland. Åkte ner i fredags eftermiddag efter att Fredric slutade jobbet. resan ner var rätt seg då man bara väntade på att komma fram sen satt vi tre i baksätet och jag kan lova att det är inte våran bil gjord för. men men det fick gå för denna gången.
Vi skulle ner till Skåne strax utanför perstorp för att hälsa på Fredrics sida av släkten. dels så var det en släkt träff som hans far hade ordnat och dels var det för att träffa hans pappa och syskon som varken jag eller Elin hade träffat.
Släktträffen var trevlig men man kände sig lite malplacerad då ajg inte kände någon över huvudtaget där så det blev mest att ajg satt med Elin och njöt av det underbara vädret.
Söndagen var lugn då vi inte orkade göea så mycket på grund av värmen. Var nästan så man började fundera på hur långt söder ut vi igentligen var. jag och Elin tillbringade större delen av dagen ute på gräsmattan i skuggan medans de andra höll sig inne. Vi gjorde en lite tur in till perstorp med för att handla lite mat och passade på att köpa oss glass.
På Måndagen åkte vi hem till Fredrics syster Rebecca för att hälsa på, de kom aldrig på släktträffen då hennes son Leo hade vattenkoppor. Vi tyckte det var lika bra att Elin fick det så nu väntar vi bara på att prickarna skall dyka upp.
Rebecca var lite slö men hon jag och Elin höll oss i skuggan på altanen medans de andra passade på att njuta av ett svalkande bad i deras nya pool. Det blev mycket bebis prat mellan mig och rebecca nu när hon väntar sin andra och satt och mös med Elin i knät.
När vi kom tillbaka till svärfar stod maten på bordet och väntade... snacka om storkok han hade lagat mat till nio personer och gott var det kan jag lova.
Tisdagen bestod mest av att vi tog det lungt i väntan på att det skulle bli lite svalare ute.... ingen höjdare att köra hem i 30graders värme och ingen AC i bilen. Så vid sex gav vi oss iväg men det fick bli ett par stopp på vägen så vi inte flöt bort i baksätet. Elin hon sov från det vi startade tills vi var hemma vid tio.

Idag har Elin haft en riktigt skrikar dag. vet inte om det är resandet som tar ut sin rätt på henne eller om det är värmen så det mesta av dagen har gått åt till att trösta henne... har i alla fall hunnit komma i kapp lite med tvätten som blev när vi var iväg.
Elin har börjat med lite nya saker som att leka med sina fötter det händer inte så ofta men har kommit på henne ett par gånger med att göra det nu... sen har hon börjat göra spottbubblor så hon secklar som bara den just nu ser för roligt ut. nästan som om hon tuggar fradga.
Nä om man skulle försöka lägga sig trotts att det är olidligt varmt just nu.

bilder från helgen i skåne ligger inne i bilddagboken länk finns till vänster

P.S grattis carro till din underbart söta Oliver!!!! äntligen så ville han komma ut.!!!!!!!!!!!!!! D.S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0