tiden går så låååångsamt

För er som undrar nä inget har hänt än... men än att jag bara bli mer och mer less på detta just nu. magen är tung lillen sparkar och knör så man är öm i hela kroppen. man vågar inte gå några längre streckor för då sätter de där förvärkarna igång igen. Humöret är väl inte det bästa just nu heller krövs inte mycket fören man kokar över av ilska för de mest mesiga sakerna och Fredric tycker det är jätte roligt.
Annars händer inte så mycket Fredric kämpar med angelica och försöker lära henne cykla med det går väl sådär etftersom hon ger upp så fort det går emot henne men men det kommer väl tillslut.
Sen har jag och Fredric gjort nått vi aldrig kunnat innan och det är att beställa saker vi länge velat ha så nu är det en digitalkamera på väg hit med ett jätte stort minne sen kommer det kläder till alla i failjen även den lille och fredric har beställt lite data saker han inte kunnat unna sig tidigare.
Det är märkligt hur allt bara kan lösa sig på en och samma gång så som vi har fått kämpa de senaste månaderna med ekonomin och nu trillar det in pengar från alla möjliga håll. Det blir nästan en ovärklig känsla att helt plötsligt ha råd med saker vi bara tittat på innan.
Och skulle vi nu få lägenheten som vi sökt börjar man juh nästan fundera på om vi är med i dolda kameran men sådan tur kan vi väl endå inte ha... vi har inte hört nått så det blir nog inget med den.
Skulle vi bo kvar här är det dags för en riktig ommöblerin har tusen ideer om hur vi kan göra trist är att jag mest kan sitta och peka och bara hjälpa till med de lättare sakerna så vi får se om det blir av innan den lille tittar ut... eller vem vet det kanske kan vara ett bra sätt att få igång det hela går juh faktiskt in i vecka 37 idag

Lägger in en bild på maggen vecka 36
image23


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0