nu händer det grejjer!! :-)

Nu är vi redan i mitten på Augusti!!! tänk vad fort en sommar går igentligen. Elin har gjort sin första vecka på inskolningen på dagis och det har gått super bra... hon kunde inte bry sig mindre om vi var där eller inte. Samtidigt är hon en av de vildaste ungarna där så de får ständigt ha koll på henne. Så nu på morgonen när hon vaknar skiner hon ikapp med solen tror hon har listat ut att det är dagis som gäller. Tyvärr har skruttan varit förkyld och fått tänder i samband med inskolningen men det har funkat riktigt bra endå.
Själv ligger man hemma och är dunderförkyld.. skönt att ha det avklarar nu innan man börjar jobba om två veckor. Känns skrämmande att det är dags att köra på på heltid igen. Vart tog hela min föräldraledighet vägen det sa bara poff så var det dags att börja jobba igen.

En annan rolig nyhet är att vi har fått en större lägenhet så den första november flyttar vi hela 50m längre bort men det det oss hela 40kvm mer att röra oss på. Skall bli så otroligt skönt med större. Så så fort förkylningen är över är det dags att sätta igång med packandet så man inte står här i sista minuten och packar allt. Känns fortfarande lite overkligt att vi äntligen fått tag i större en idag var vi iväg ch skrev på kontraktet så lägenheten är verkligen våran.
orkar tyvärr inte skriva så mycket då febern börjar göra sig påmind igen... uppdaterar allt efter som det rullar framåt här hemma igen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0