En lugn jul hemma


I år har det varit en riktigt lugn och mysig jul hemma bara jag Fredric och barnen. Vi valde att göra så då jag har jobbat hela julen igenom.... känns som om man knappt hr varit humme något alls tyvärr. har varit en hel del att göra på jobbet. Märks att julen tar på de gamla.
kom i alla fall ifrån jobbet rätt tidigt på julafton. Fredric hämtade upp mig redan runt halv två. var skönt att komma hem och dra på sig myskläderna och bara ta det lungt. När barnen tittade på kalle passade jag på att laga maten så den stod klar när kalle var slut. Som vanligt gjorde man på tok för mycket mat så nu är man så less på julmat att man kan spy.
Efter maten skickade vi upp barnen på övervåningen för att Leka och då passade Fredric på att svida om till tomte kostymen.
Iår gick till och med Angelica på att det var den riktiga tomten som kom. Elin var väl lite skeptisk i början och vågade inte gå fram eller sitta i tomtens knä. Men jösses vad  julklappar ungarna fick Ändå tycker jag att man tagit det lugnt med inköpen till dem... en del var iofs från släktingar med.
Det tog inte många minuter så hade de slitit upp alla sina klappar och tomten fick bege sig iväg igen.
Julklapparna till fredric var uppskattade vi har suttit och titta på nöjes massakern i tre dagar nu som han fick.
 


På juldagen hämtade Fredric upp mig efter jobbet eftersom vi skulle åka hem till hans mamma och äta lite. man kan juh lugnt säga att det var halt ute. När vi skall svänga in på vägen som går hem till dem släpper fästet helt på bilen och vi smäller rakt in i ett träd. som tur var hade vi ingen direkt fart då det var i en korsning och fredic var kall nog att ta sikte på trädet så vi missade både den mötande bilen och garagedäcket i betong. Vi alla klarade oss bra och bilen fick sig bara en skada i kofångaren som inte är mycket att gnälla över.
Hemma hos kjerstin bjöds det på mängder med julmat. Lilla Elias var där med. det skiljer juh bara två dagar mellan honom och Elin. han var lite blyg och trött så det blev att de åkte hem efter maten. men Elin hon röjde på endå.
Vi lyckades även få kort på alla hundarna tillsammans... inte dåligt att få fem hundar att ligga sitt i en soffa.

Nu är man Ledig i helgen och får passa på att försöka komma ikapp lite här hemma med städningen. har väl kommit en bit på vägen men det finns en del att göra.
nu är det bara nyår kvar på detta året.. och gissa jag skall jobba hela nyår med hehe.. så det blir att vi kommer fira här hemma. Moa skall sova över här med så det blir nog röjj på ungarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0