återhämtning

Det är märkligt att man alltid skall vara så trött när man kommer hem från Värmland. Igentligen borde man juh känna sig enormt utvilad efter en helg som denna. Men jag viste juh detta sedan innan så därför ville jag åka hem redan som igår så man får fixa lite hemma och så innan det är dags att återgå till skola och jobb samt att den värsta tröttheten har lagt sig.
Dagen idag har varit rätt fin den med även om det har varit disigt men det har endå varit såppas varmt att jag hängde ut tvätten i förmiddags och nu när man plockade in den på kvällen luktade den så där somrigt gott.
I övrigt har vi inte gjort så mycket. Lena och Moa var här uppe en sväng men det blev mest att vi satt i soffan och slappade och tittade på galenkaparnas revy kasino feber.

Nu sover ungarna får se hur länge man själv orkar vara upp men det blir nog en rätt tidig sänggång om man skall orka upp tidigt imorgon. men jobbar bara tre dagar denna veckan så jag skall inte klaga. Får hoppas att vädret fortsätter vara lika gott som det varit de senaste dagarna.

ha en skön kväll alla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0