Äntligen på plats

Det tog sin lilla tid innan vi kom iväg hemifrån. Tror vi fick vända två gånger för att hämta saker som vi hade glömt. Tredje gången gills så bar det äntligen iväg hit upp.
Resan upp gick rätt fort då det inte var så mycket trafik på vägen. Vid halv elva körde vi upp till huset och det såg ut som om det hade kommit lika mycket regn här som hemma. Tur för att var det uppehåll nu på kvällen.
Det första vi möttes av när vi öppnade bilen var en underbar doft av smultron. Tog en stund innan jag förstod vart det kom ifrån. Angelica, Elin och Nikki sprang runt ute och lekte medans vi packade in allt i huset.
 Det första som skulle göras när vi fått eld i spisen och väskorna stod på övervåningen var att bädda för barnen. Inatt fick Angelica och Elin dela rum så det tog lite tid innan de somnade.
Jag och Fredric slog oss ner i soffan med varsin öl, som mamma hade lämnat kvar och bara njöt av att äntligen vara uppe. vi kom väl i säng runt halv två men vad gör det vi har juh semester. Första gången som vi åker iväg helt själva hela familjen.


lite mys i soffan



Dags att sova

Kommentarer
Postat av: Carolina

Mysigt med egen familjesemester!

2009-07-11 @ 18:34:04
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Det verkar som ni kommer ha det jättemysigt där uppe =)

2009-07-17 @ 10:28:43
URL: http://emoen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0