En mysig dag med familjen

Igår bar det iväg till Liseberg med hela familjen. Hade fått låna två sesongskort av mamma eftersom inträdet går på 80kr/person. Väl inne på Liseberg mötte vi upp med några andra familjer inne från familjeliv. Vi hann inte umgå så mycket då barnen ville åka olika saker och det var mycket folk där inne men kul ändå att ses eftersom det var ett tag sedan. Elin tyckte det var jätte kul att åka och jag tror hon hade lite mer behållning av att åka iår än vad hon hade förra året. Angelica var en pärla som tog hand om sin lillasyster som inte alls ville stå still i köerna.
Angelica var riktigt modig och vågade sig på att åka Balder för första gången. Medans jag och Elin väntade på att de skulle bli klara spelade vi lite och vann en del godis :-D
Angelica sken i hela ansiktet när hon kom springandes och ville åka en gång till.
För en gångs skull hade vi med oss lite baguetter och dricka som vi petade i oss mellan åkatraktionerna. Ungarna fick både glass och godis men ajg var duktig och bara smakade lite. När klockan var sex kände vi nog alla att det räckte för oss så som sista sak blev det en tur i flum ride för Angelica och Fredric. och jösses vad blöta de blev tur vi skulle hem. Det var en trött familj som slängde i sig lite mat innan det var dags att sova. Sen upptäckte vi att Elin hade fått feber så det var bara att ringa jobb och dagis och tala om att vi blev hemma idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0