middagsmys och melodifestivalen

Igår hade vi lite vänner över här. Under dagen igår kom jag på att jag skulle bjuda alla på middag med efter som de skulle komma mellan fem och sex. Så när Lena kom bar det iväg till affären för att inhandla det sista till middagen. När vi kör in på parkeringen svänger även Andrea och Dennis in på parkeringen.  det är vad jag kallar tajmat.
som vanligt blev det att vi tjejer hamnade i köket och killarna ute i vardagsrummet. Mne det var riktigt kul att vi hjälptes åt med maten och Lena och Andrea fick lära sig mitt resept på ungsgratinerad fläskfile.
Eftersom vi var så många fick Moa och Angelica äta i köket i vi andra knöde ner oss i soffan i vardagsrummet. Det verkade som om alla tyckte det var gott för maten tog slut.
Andrea och Dennis hade med sig sin hund Rocky med som hade fullt upp hela kvällen här han sprang runt med alla ben han kunde hitta och när de blev tråkiga hittade han alla julgranskulor som Elin gömt för oss.
Efter killarna hade spelat lite bilspel efter maten var det dags att bänka sig framför melodifestivalen... vet inte riktigt vad man skulle förvänta sig mer än att man inte ville att snälla snälla skulle gå vidare och att den kära programledaren skulle hålla tyst. Det gick väl i stort sett som vi trodde förutom att Snälla Snälla trots allt gick vidare... ibland undrar man vad svenska folket har för smak igentligen.... men iofs vad hade låten för motstånd. Vardagsrumsbordet var fullknökat med snacks men det var det inte många som åt av det som alla knaprade på var grönsakerna vi hade skurit upp i skålar. Dennis klagade ständigt på att Andrea luktade som en kanin  eller ett grönsaksland i munnen. Frågan är hur allas magar mår idag med tanke på att det var en hel del blomkål, morötter, rädisor och annat som gick ner... vet juh hur min mår. men gott var det.
Efter Melodifestivalen tog vi tjejer en promenad med Rocky och mötte alla Nikkis hundkompisar, gissa om han var lycklig som fick springa runt och leka i över en timma.
När vi kom tillbaka hade killarna börjat titta på en helgalen film som vi alla fastnade i, skratten halgade här hemma... men om det berodde på att filmen var rolig eller att vi var trötta det låter jag vara osagt. Angelica och Moa såg vi inte mycket av då de höll  sig uppe på Angelicas rum hela kvällen. Men vi hörde en hel del skratt där uppifrån.
när filmen var slut vid tolv var det dags för alla att åka hem. små tjejerna höll sig nog uppe av ren vilja för det tog inte lång stund fören angelica sov och moa somnade nog ganska fort i bilen.
I vilket fall så var den en väldgt trevlig kväll som vi bestämde att göra om och turas om vem vi är hemma hos. Tror Fredric uppskattade att inte vara ensam killer heller.. han har juh inte så mycket egna vänner och båda killarna är rätt insnöade på tv-spel.

Kommentarer
Postat av: Carolina

Låter som ni hade det riktigt mysigt - vi vill också umgås med er ju! (våra datanördar till gubbar kan vi ju stänga in i nå't rum eller så ;))

2009-03-08 @ 14:46:34
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Duracellmamman

Hej!

Tack för Din anmälan till Mammablogg Galan den 4 juli 2009 i Göteborg!



Din blogg finns nu upplagd på galand hemsida http://mammagalan.se/wp



Inom kort kommer Du få reda på till vilka kategorier just Din blogg är nominerad till!



Önskar Dig en fortsatt trevlig söndag!



2009-03-08 @ 15:56:57
URL: http://duracellmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0