Fredags kväll i sängen

Ja ni läste rätt!!!!.

Idag blev Fredric väckt av telefonen halv åtta imorse för att åka in och jobba... givetvis var han tvungen att väcka mig då han inte hittade hälften av det han skulle ha. Kort där efter kommer även Elin ner och där var min sovmorgon borta. Elin och jag fick endå en rätt lugn morgon hemma innan det var dags att packa ihop det vi skulle ha med oss ner till mamma.
Elin fick de flesta på bussen att sitta och fnissa åt henne då munnen gick i ett om allt hon såg och satt och pekade ut färger och skulle visa sig duktig... hon var även noga med att tala om vart folk fick sitta och inte sitta. Vi har börjat kalla henne lilla komandoran här hemma nu för hon älskar att styra och ställa.
Väl nere i gbg blev den en skön promenad till torget för att köpa lunch och lite som mamma skulle ha under helgen. Givetvis godis och glass till Elin... går juh inte att vara hos mormor och inte få någon glass.
Efter ett kort tag kom även Morfar hem och gissa om Elin sken upp som en sol.
Vid halv fyra kom Fredric och hämtade mig och vi åkte hem och köpte med oss kina mat. Efter vi ätit låg vi bara och slappade i soffan tills vi bestämde att det är bättre vi går upp och lägger oss lika gärna som att ligga och knö i en soffa.
Så nu halv sitter vi båda två här i sängen med varsin bärbar dator i knät och väntar på att idol skall börja. Vet inte om man skall njuta eller skämmas över att vi redan har hittat till sängen och inte gör något vettigt.

Imorgon väntar jobbet igen har varit hemma sen förra torsdagen nu med illamående feber och huvudvärk.. får hålla tummarna att det håller sig borta nu så man orkar med två långa pass på jobbet sen är man ledig på måndag igen :-)

hoppas ni alla får en trevlig helg

Kommentarer
Postat av: Terese

Hehe, ni e inte dom anda som gar och lagger er tidigt. Har var vi i sang innan klockan var 21 i fredagskvall haha! lite pensionar varning pa det va? Hoppas du mar battre nu :)

2009-11-22 @ 09:31:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0